Ποιοι Είμαστε

Προϊόντα - Υπηρεσίες Πάνω από 10.000 χιλιάδες κωδικοί προϊόντων βρίσκονται στη διάθεση των επαγγελματιών του κλάδου όπως Φανοποιοί, Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι αλλά και των ιδιωτών που θέλουν να βελτιώσουν ή να μετατρέψουν το αυτοκίνητό τους. Τα προϊόντα εισάγονται από Ευρωπαϊκές χώρες, περνούν από επιλογή και έλεγχο ποιότητας από εξειδικευμένους γνώστες του αντικειμένου και γίνονται τακτικά ταξίδια αυθημερόν στο εξωτερικό για να καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις σε ανταλλακτικά. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την ύπαρξη μεγάλης ποικιλίας προϊόντων για όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών που ασχολούνται με την επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου.

Γνήσια Ανταλλακτικά Οποιοδήποτε ανταλλακτικό έχει κατασκευαστεί από τη μητρική εταιρεία ενός αυτοκινήτου θεωρείται γνήσιο ανταλλακτικό. Τα γνήσια ανταλλακτικά που διαθέτουμε χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα καινούρια και τα μεταχειρισμένα. Τα κριτήρια επιλογής αγοράς ενός εκ των δύο κυρίως βασίζονται στη μεταξύ τους διαφορά κόστους. Εμείς φροντίζουμε όλα τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά που διαθέτουμε να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με εξονυχιστικούς ελέγχους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Μια εγγύηση για σας που επιλέγετε αυτή τη λύση για το αυτοκίνητό σας.

After Market προϊόντα Πολλές από τις μετατροπές που γίνονται στα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν after market ανταλλακτικά. Όταν αναφερόμαστε σε after market προϊόντα εννοούμε απλά ότι το ανταλλακτικό που έχει εγκατασταθεί σε ένα αυτοκίνητο δημιουργήθηκε απο μία εταιρεία που δεν είναι η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου. Τα περισσότερα βελτιωτικά ανταλλακτικά παράγονται απο after market εταιρείες λόγω της δυνατότητας τους να εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς. Τέτοια προϊόντα μπορεί να είναι απο απλά κίτ εισαγωγής αέρα εώς και ανταλλακτικά για πολύ extreme βελτιώσεις.

Στην ‘K- PARTS’ - Α. ΚΩΣΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ μέσα από μία μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων από καταξιωμένους στο χώρο κατασκευαστές, μπορούμε μαζί να βρούμε τα ανταλλακτικά που ταιριάζουν και σε σας αλλά και στην τσέπη σας.